کارخانه آهن و فولاد غدیر ایرانیان به عنوان یکی از بزرگترین تأمین کنندگان آهن اسفنجی با ظرفیت تولید سالیانه 800 هزار تن در سال در حال فعالیت می باشد. این شرکت در راستای توسعه آهن و فولاد کشور و چشم انداز 20 ساله توسعه اقتصادی و اجتماعی و با همکاری سه مجموعه سازمان توسعه و نوسازی معادن، صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و با مشارکت شرکتهای سرمایهگذاری غدیر، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو و شرکت فولاد آلیاژی ایران در سال 1385 تاسیس شد که در محدوده ای به وسعت 86 هكتار قرار دارد.
این شرکت آهن اسفنجی مورد نیاز واحدهای ذوب و ریختهگری استان یزد و سایر تولیدکنندگان فولاد در کشور را تأمین می نماید.
کلیه فعالیتهای مهندسی و طراحی اساسی و مهندسی تفصیلی این کارخانه بر اساس دانش فنی میدرکس انجام شده است، همچنین آخرین بهبودهای تكنولوژیك حاصل درفرآیند و طراحی سیستمهای کنترل سایر مدولهای میدرکس ایران و جهان لحاظ شده است.
شرکت معدنی و صنعتی چادرملو
فولاد آلیاژی ایران
شرکت بینالمللی توسعه صنایع و معادن غدیر
شرکت فولاد شاهرود
از جمله فعالیت های دیگر شرکت آهن و فولاد غدیر سرمایه گذاری در بخش معادن فلزی است که در راستای آن فعالیتهای اکتشافی خود را شروع کرده و اقداماتی هم به منظور تجهیز معادن و فعالیتهای استخراجی انجام داده است.
علاوه بر این احداث یک کارخانه تولید فروسیلیکو منگنز در دستور کار این شرکت قرار دارد که معدن منگنز سورگاه جیرفت تأمین کننده مواد معدنی آن می باشد. فولاد غدیر فعالیتهای اکتشافی و تجسسی خود را برای شناسایی کانسارهای سنگ آهن، منگنز، کرومیت، مس و خاکهای صنعتی در استانهای مختلف کشور را با جدیت پیگیری می نماید.
1 – گواهینامه مدیریت کیفیت (ISO 9001 - 2008)
2 – گواهینامه مدیریت زیست محیطی ( 2004 – 14001 ISO)
3 – سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت صنعتی (2007 – 18001 OHSAS )
4 – گواهینامه سیستم مدیریت یکپارچه - IMS
5 – کسب تندیس سیمین در سومین جایزه ملی پروژه برتر ایران (1390 – 1391 )
6 – جایزة بهترین کیفیت محصول آهن اسفنجی از انجمن کیفیت ایران
7- دریافت نشان تعالی سازمان در مدیریت بحران اقتصادی
و ...
در شرکت آهن و فولاد غدیر آهن اسفنجی به روش میدرکس تولید می شود. این روش یکی از رایج ترین و پراستفاده ترین روشهای تولید آهن اسفنجی در ایران و جهان می باشد. در این روش گاز طبیعی وارد واحد شکست گاز میشود، سپس بر اثر حرارت وارد شده و کتالیستهای مخصوص به هیدروژن و کربن تبدیل میشود. سپس این هیدروژن و کربن، در کورهای که کوره احیا نام دارد، وارد میشود و با اکسیژن گندله سنگ آهن ترکیب میشود و باعث احیای سنگ آهن میشود.
در فرآیند میردکس در اثر وارد شدن گاز طبیعی به واحد شکست گاز و بر اثر حرارت، کتالیست های مخصوص به هیدروژن و کربن تبدیل شده و وارد کوره احیا می شوند و در اثر ترکیب با اکسیژن گندله سنگ آهن و باعث احیای سنگ آهن می شوند و به آهن اسفنجی تبدیل می گردد. درجه متالیزاسیون متوسط آهن اسفنجی 92% است که در فولاد سازی های کشور مورد استفاده قرار میگیرد.
در هنگام تولید آهن اسفنجی حدود 5 درصد از مواد اولیه به نرمه آهن تبدیل میشود. این نرمه ها با چسب مخصوص بصورت خشته منسجم پرس شده و به شکل بریکت در می آید. این بریکت ها ابعادی حدود 3×3×5 سانتیمتر تولید می گردد.
در هنگام تولید آهن اسفنجی حدود 5 درصد از مواد اولیه به صورت نرمه آهن در می آید که به آن نرمه آهن اسفنجی گفته می شود و در تولید بریکت آهن و همچنین لنت ترمز متالیک و نیمه متالیک خودرو استفاده می گردد.
گندله آهن گلوله هایی هستند که از سنگ آهن به همراه سایر مواد افزودنی تولید می شوند. از این گلوله ها در تولید فولاد استفاده می شود.
نرمه گندله آهن دارای سایز کمتر از 6 میلیمتر است که قابلیت استفاده مجدد در فرآیند فولادسازی را دارد. این زیزدانه ها پس از آسیاب میتواند در کنسانتره سنگ آهن برای تولید گندله اضافه و بازیافت گردد.
لجن آهن اسفنجی ریز دانه های نرمه آهن اسنفجی هستند که در اثر تماس با گاز احیایی، شسته می شوند و سپس به حوضچه ذرات منتقل شده و ته نشین می شوند که پس از تبخیر آب، از مواد باقیمانده برای مخلوط با سایر بارهای فلزی جهت تولید گندله و یا آگلومره استفاده می گردد.
کاربر گرامی هنگام تماس با شرکت مذکور اعلام بفرماییدکه اطلاعات تماس را از صفحه شخصی شرکت در سامانه شمستا مشاهده کرده اید تا از امتیازات توافقی و پشتیبانی آتی شمستا بهره مند شوید.
میانگین نظرات کاربران (1 کاربر 5)